Tentrem, wong, ilmu, kreativitas, teknologi lan liya-liyane.

14.000.000+ pelanggan

Kita bisa pMarang babagan situs web, grup, saluran YouTube utawa kaca sosial. Siji link diijini.

Entuk 1 yuta kesan spanduk kanggo saben kiriman lan 104 terjemahan saraf saka Google  dadi basa sing paling populer ing jagad iki!

Spanduk digawe kanthi otomatis.

Ing komentar klompok Vkontakte kita kene (400k +) lan kene (200k +), kaya ing situs iki, sampeyan bisa nulis atas jenenge komunitase utawa nggunakake tapak asma kanthi garis pamisah. 

Gabung, kanca!

Link bareng:

Add a comment