Tentrem, wong, ilmu, kreativitas, teknologi lan liya-liyane

 

Sugeng rawuh ing ensiklopedia internasional terjemahan saraf.

Ing kene sampeyan bisa: 1. PMarang babagan proyek web sampeyan, grup, saluran YouTube utawa kaca sosial. Siji link diijini.

2. Goleki 103 terjemahan saraf kanggo saben kiriman menyang basa sing paling populer ing Dunia!

3... Ing komentar klompok Vkontakte kita kene (400k +) lan kene (200k +), kaya ing situs iki, sampeyan bisa nulis atas jenenge komunitase utawa nggunakake tapak asma kanthi garis pamisah. 

 

 

 

 

Link bareng:

Add a comment