Damai, jalma, sains, kreativitas, téknologi sareng seueur deui

 

Wilujeng sumping di énsiklopédia internasional tarjamahan saraf.

Di dieu anjeun tiasa: 1. PCaritakeun ngeunaan proyék wéb anjeun, grup, saluran YouTube atanapi halaman sosial. Hiji tautan diidinan.

2. Kéngingkeun 103 tarjamahan saraf pikeun masing-masing tulisan anjeun kana basa anu pang populerna di Dunya!

3... Dina koméntar kelompok Vkontakte kami di dieu (400k +) sareng di dieu (200k +), sapertos dina situs, anjeun tiasa nyerat atas nama komunitasna atawa ngagunakeun tandatangan kalayan garis pamisah. 

 

 

 

 

Bagikeun tautan:

Tambahkeun komentar